NaslovnicaVijestiCOURTOIS I HAZARD POSLALI ZAHTJEV REAL MADRIDU: Žele da Zinedine Zidane dovede...

COURTOIS I HAZARD POSLALI ZAHTJEV REAL MADRIDU: Žele da Zinedine Zidane dovede zvijezdu Chelseaja!

Transferni rok je možda završen, ali glasine o transferima nikada ne prestaju. Prema izvještajima, Eden Hazard i Thibaut Courtois su voljni da ima se bivši suigrač iz Chelseaja pridruži u Real Madridu.

COURTOIS I HAZARD

Prema pisanju The Suna, Belgijanci žele da Real Madrid napravi korak ka dovođenju N’Golo Kantea idućeg ljeta. Čak se nastavlja i zaključuje da možda već postoji dogovor o njegovom transferu sljedećeg ljeta.

Čini se kao da je Kante točno onaj igrač koji je potreban Zinedine Zidaneu, pogotovo kada su Luka Modrić i Toni Kroos već u godinama, a neka ravnoteža je potrebna sa obiljem napadačkih opcija koji su mu bili na raspolaganju.

Kante je vrlo simpatičan igrač sa svojim stavom i energijom, nema mnogo svjetskih timova koji ne bi željeli igrača poput njega u timu. Veliko bi pitanje bilo tko bi mu ustupio mjesto u timu.

Kante je dobar sa loptom, ali njegova glavna snaga je vraćanje lopte i dodavanje drugima kako bi se stvorila prilika. Vezni red sa Kanteom i Casemirom bi mogao biti previše defanzivan za zahtjevne navijače Real madrida, koji uvijek žele da njihova momčad igra napadački nogomet. Brazilac je redovni član početnih 11, ali možda će napustiti Real.

Unatoč tome što su Kroos i Modrić u godinama, Kante ima 28 godina, pa ne bi izgledao kao dugotrajna zamjena u sastavu. Unatoč tome, možda će željeti da napravi veliki transfer kako bi pokušao osvojiti Ligu prvaka, a prelazak u Madrid omogućio bi mu bolju priliku za izazov.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!