NaslovnicaVijestiCourtois ili Navas? Julen Lopetegui odlučio tko će braniti protiv Athletic Bilbaa...

Courtois ili Navas? Julen Lopetegui odlučio tko će braniti protiv Athletic Bilbaa ovog vikenda!

Ovog vikenda se konačno završava reprezentativca pauza, te se nastavljaju prvenstva u europskim ligama, a pred navijačima Real Madrida je četvrto kolo La Lige, u kojem će njihov tim gostovati kod uvijek neugodnog Athletic Bilbaa.

Lopetegui daje priliku Courtoisu

Ipak, ono što mnoge od njih zanima je odluka novog trenera Julena Lopeteguija u vezi toga tko će braniti na toj utakmici, s obzirom da još uvijek nije poznato tko će biti njegov prvi izbor ove sezone, Keylor Navas ili novo pojačanje Thibaut Courtois.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Međutim, kako piše Marca, novine jako bliske madridskom klubu, španjolski stručnjak je odlučio dati novu priliku Courtoisu, koji je na Santiago Bernabeu stigao ranije ovog ljeta iz Chelseaja za 40 miliona eura, a u dresu Los Blancosa je debitovao u prošlom kolu u pobjedi protiv Leganesa (4-1).

Prije te utakmice, Navas je branio u prva dva kola, u pobjedama protiv Getafea i Girone. Kostarikanac je bio prvi izbor na golu ‘kraljevskog’ kluba u protekle tri sezone, tokom kojih su osvojili tri Lige prvaka, te jednu La Ligu. Unatoč dolasku Courtoisa, on je odlučio ostati u klubu i boriti se za mjesto u početnih jedanaest.

Lopetegui je prošlog tjedna na pitanje tko će mu od njih dvojice biti prvi izbor ove sezone dao jako zanimljiv odgovor. U intervjuu za Cadenu SER je rekao: “Jasno je da imam na raspolaganju dva izvrsna golmana. Obojica će prihvatiti odluke koje donesemo, neće biti problema. Imam ideju u glavi, ali neću ju javno govoriti. Vidjet ćemo što će se dogoditi.”

Marca također izvještava kako bi možda i ključni pokazatelj toga tko će biti glavni golman kluba ove sezone mogla biti prva utakmica grupne faze Lige prvaka, koja se igra sljedećeg tjedna. Europski prvak će u srijedu na svom terenu ugostiti Romu, a Marca piše kako će tko god bude startao u toj utakmici ostatak sezone također redovno nastupati i u preostalim važnijim utakmicama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!