NaslovnicaVijestiCourtois otkrio glavni razlog zbog kojeg je Mourinho dobio otkaz

Courtois otkrio glavni razlog zbog kojeg je Mourinho dobio otkaz

Courtois otkrio glavni razlog zbog kojeg je Mourinho dobio otkaz. Thibaut Courtois vjeruje da je Jose Mourinhov položaj u Chelseaju bio neodrživ kao rezultat njihovog strašno lošeg starta sezone.

Courtois otkrio

Sadašnji prvak Premier lige je otišao na potpuno drugu stranu tabale u odnosu na prošlu sezonu. Mourinho je zbog tog pada izgubio svoj posao u decembru.

Courtois osjeća da je Chelseajeva loša pred-sezona bila glavni krivac za ono što je slijedilo poslije toga i onda je Mourinho morao otići.

“Teško je objasniti zašto je naša sezona bila loša. Možda je to rezultat naše loše pred-sezone i priprema, koje su bile vrlo kratke.”

“Vratili smo se na trening 16. jula, a šest dana kasnije smo već igrali veliku utakmicu protiv New York Red Bullsa.”

“Nismo bili u dobroj fizičkoj kondiciji. Tada smo izgubili od Arsenala u Community Shieldu i poslije toga smo imali vrlo loš start u ligi.”

“Trebali smo promjenu menadžera u tom trenutku – nemam nikakvih sumnja oko toga. Odigrali smo neriješeno previše utakmica i primali smo golove suviše lako. Mogao sam i ja bolje braniti u nekim od tih primljenih golova.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!