NaslovnicaVijestiCoutinho otkrio kako ga je Luis Suarez nagovorio da pređe u Barcelonu

Coutinho otkrio kako ga je Luis Suarez nagovorio da pređe u Barcelonu

Dok se nogometni svijet još uvijek oporavlja od transfera Coutinha od 145 milijuna iz Liverpoola u Barcelonu, detalji nastavljaju da se pojavljuju o najspektakularnijem transferu u siječnju.

Coutinho otkrio

Navijači Liverpoola su bili spremni izgubiti Brazilca u nekom trenutku, ali sa klubom koji se nalazi među prva četiri tima u Premier ligi i koji se nalazi u Ligi prvaka, nadali su se da će ga zadržati do kraja sezone.

Zdravo, Coutinho je priznao da se želi preseliti na Camp Nou čim je saznao za njihov interes.

“Od početka sam htio doći ovamo”, priznao je 25-godišnjak. “Ali oni su dobro shvatili da je to moj san i na tome im zahvaljujem. Proveo sam šest mjeseci igrajući, davajući svoj maksimum i bio sam profesionalan. Moj san je biti ovdje.”

[su_no1forfootball]

Nitko ne može zanijekati da Coutinho nije davao maksimum od sebe tijekom tih šest mjeseci, čak i ako je njegov um bio u Kataloniji.

12 golova i osam asistencija u 20 nastupa pokazuju koji utjecaj je igrač imao, ali se ispostavilo da je bivši suigrač Luis Suarez igrao ključnu ulogu u njegovom dovođenju u Barcelonu.

Govoreći po završetku drugog najskupljeg transfera u nogometnoj povijesti, Coutinho je priznao da ga je Suarez stalno kontaktirao i slao mu poruke kako bi se uvjerio da će doći u Barcelonu.

“Vrlo sam sretan što ću opet igrati sa njim, on je dobar igrač”, rekao je Coutinho. “Puno mi je pisao kako bi me uvjerio, a čak mi je i kuću pronašao. On je blizak prijatelj. Imali smo jako dobro vrijeme u Premier ligi i skoro smo je osvojili. Kao što si rekao, on je odličan prijatelj i pisao mi je poruke konstantno. Razgovarali smo o gradu i klubu, što me je natjeralo da dođem.”

[su_live_koeficijenti]

Otkriveno je da, iako su u Barceloni bili spremni staviti Coutinha i njegovu obitelj u vrhunski hotel, Suarez im je rekao da je već osobno kupio kuću za svog kolegu iz Južne Amerike – prije dogovorenog transfera.

Suarez je sigurno morao biti siguran da će se dogovor dogoditi, osobito kako bi umočio ruku u svoj džep i kupio tu kuću.

Navijači Liverpoola sigurno neće biti zadovoljni sa Suarezovom ulogom u transferu i to je zaista razumljivo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!