NaslovnicaVijestiCOUTINHO POTPISAO ZA BARCELONU? Brazilac odlazi za 160 milijuna eura i potpisuje...

COUTINHO POTPISAO ZA BARCELONU? Brazilac odlazi za 160 milijuna eura i potpisuje petogodišnji ugovor

Liverpool je navodno sve dogovorio za prodaju Philippe Coutinha u Barcelonu, prema izvješćima koja dolaze iz Španjolske. Španjolski dnevni list Sport, sa sjedištem u Barceloni, tvrdi kako su Redsi prihvatili ponudu koja bi mogla iznositi do 160 milijuna eura (140 milijuna funti).

COUTINHO POTPISAO

Barcelona će platiti fiksno 120 milijuna eura, a dodatnih 40 milijuna eura će platiti u potencijalnim dodatcima.

Coutinho se borio za prelazak na Nou Camp od ljeta prošle godine. Barcelona je napravila tri ponude za ovog igrača, ali je Liverpool odbio sve tri, posljednja je iznosila oko 130 milijuna funti.

Coutinho je nastavio igrati za Redse, gdje je postigao 12 golova u 20 nastupa ove sezone, unatoč nedostatku tog transfera za kojim je i sam žudio.

[su_live_koeficijenti_v2]

Ali sada, sa Barcelonom koja je podigla svoju ponudu za 25-godišnjaka koji jasno želi otići, Liverpool se nevoljno složio sa cijenom i navodno prihvatio ponudu.

Izvješće u Sportu glasi: “Coutinho će biti Barcelonin igrač narednih pet sezona, osim ako se pregovori ne raspadnu u posljednjim fazama.”

“Konačna ponuda je u potpunosti ispunila zahtjeve i engleski klub je dao zeleno svjetlo.”

“On je već prihvatio novi ugovor u Barceloni, sa otkupnom klauzulom od 500 milijuna eura. Konačni detalji transfera će biti objavljeni od strane Liverpoola i Barcelone.”

“Coutinho je bio sa svojom obitelji jučer, čekajući upute za svoj sljedeći potez. On je bio ključan za ovaj transfer, gdje je natjerao Liverpoola da ga proda, što nisu napravili prošlog ljeta, no sada je to neminovno.”

[su_premierleague]

“Coutinho je rekao da ne misli ponovo igrati za Liverpool. Želi se oprostiti sa navijačima i odmah krenuti u Barcelonu zbog službene prezentacije.”

Dogovor bi Coutinha učinio trećim najskupljim nogometašem u povijesti, iza kolege Brazilca Neymara i francuskog igrača Kylian Mbappea.

Liverpool će vjerojatno krenuti da traži zamjenu za Coutinha u ovom mjesecu, a izgleda da su je i našli.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!