NaslovnicaVijestiCoutinho na rubu povratka u Premier ligu: Poznat klub u kojem će...

Coutinho na rubu povratka u Premier ligu: Poznat klub u kojem će nastaviti svoju karijeru!

Chelsea je blizu završetka dogovora u potpisivanju zvijezde Barcelone Philippea Coutihna u ljetnom prijelaznom roku, pišu izvještaji iz Španjolske.

27-godišnji Coutinho se mučio da ispuni očekivanja nakon što je zamijenio Liverpool za Barcu 2018. godine i poslan je na posudbu u Bayern Munchen prošlog ljeta u želji da pojača samopouzdanje i vrati svoju karijeru na pravi put.

Brazilski plejmejker je impresionirao u Bundesligi – postigavši osam golova i šest asistencija prije koronavirus krize koja je zaustavila sav nogomet u svijetu.

Bayern neće prihvatiti svoju mogućnost da ovu posudbu učini trajnom za 120 miloijuna eura.

To znači da je Coutinhova budućnost u zraku, ali čini se da je bivši veznjak Liverpoola spreman za povratak u Premier ligu sljedećih mjeseci, a Arsenal, Tottenham, Manchester United i Chelsea su zainteresirani kupci.

Katalonski Sport tvrdi da su Plavci pružili najrealniju rutu za bijeg i da je Coutinho sada vrlo blizu završetka transfera na Stamford Bridge.

Glavni trener Chelseaja, Frank Lampard gleda na Coutinha kao na kalibar igrača koji može dovesti klub na vrh engleskog nogometa uz Liverpool i Manchester City.

Izvještaj tvrdi kako je Barcelona spremna prodati Coutinha za 90 milijuna eura, iako su ga samo prije dvije godine doveli za nevjerojatnih 160 milijuna.

Chelsea je uvjeren da može dovesti Coutinha za još nižu naknadu s obzirom na hitnost Barcelone da prikupi sredstva za Lautara Martineza.

Quique Setien inzistira na tome da Coutinho ostaje ‘sjajno’ sredstvo za Barcelonu, ali nije isključio prodaju veznog igrača ukoliko pravu ponudu pruži suparnički klub.

“Mislim da je Coutinho sjajan igrač, stvarno mi se sviđa”, izjavio je menadžer Barcelone prošli tjedan. ‘Još je igrač Barcelone. Morate platiti klauzulu ili uplatiti iznos Barci. ‘Mislim da bi mogao biti ovdje početkom sljedeće sezone. “Moram razgovarati s njim da ga pitam.”

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!