NaslovnicaSerie ACoutinho se ipak vraća u Englesku: Evo kako bi Chelsea mogao izgledati...

Coutinho se ipak vraća u Englesku: Evo kako bi Chelsea mogao izgledati sljedeće sezone!

Izgleda da će Chelsea ovog ljeta pojačati svoje napadačke mogućnosti, a jedno ime koje se neprestano spominje je Philippe Coutinho.

Coutinho se ipak

Čini se da će Brazilac napustiti Barcelonu zauvijek, a njegovo sljedeće odredište stalni je izvor nagađanja.

Bivši veznjak Liverpoola nije uspio opravdati cijenu od 142 milijuna funti tijekom 18 mjeseci na Nou Campu prije nego što su ga Katalonci prošlog ljeta poslali na posudbu u Bayern München.

Unatoč osam golova i šest asistencija u Bundesligi, njemački divovi nisu spremni učiniti Coutinhov potez trajnim.

Iako je karijera 27-godišnjaka skrenula s puta u posljednje dvije godine, njegovi podvizi Premier lige ostaju svježi u sjećanju.

Većina najboljih klubova u Engleskoj iskoristilo bi priliku da ga potpiše i nije čudo da su Manchester United, Arsenal, Tottenham i Chelsea povezani.

Prema španjolskom časopisu Sport, Plavi već imaju prednost nad svojim suparnicima razgovarajući s Coutinhovim predstavnicima.

Ekipi Franka Lamparda nedostajala je ona kvaliteta u napadu ove sezone nakon što su izgubili Eden Hazarda od Real Madrida.

Oni su već popunili kreativnu prazninu tako što su već potpisali Hakim Ziyecha iz Ajaxa za 35 milijuna funti ovog ljeta – i Coutinho bi trebao koštati oko 80 milijuna funti.

Dakle, Chelsea će od sljedeće sezone imati novi izgled. Evo kako će ekipa Lamparda izgledati u sljedećoj sezoni!

Coutinho se ipak

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!