NaslovnicaVijestiCoutinho se vraća u Premier ligu, ali ne u Liverpool!

Coutinho se vraća u Premier ligu, ali ne u Liverpool!

Agent Philippe Coutinha je tvrdio da bi Premier liga mogla biti njegov prirodni dom – ali pandemija koronavirusa mogla bi okončati njegove nade za povratak u Engelsku.

Coutinho se vraća

Coutinho nije uspio da se pokaže u Barceloni od svog preseljenja od 145 milijuna funti iz Liverpoola 2018. godine, a trenutno sezonu provodi na posudbi u Bayernu u Munchenu.

Brazilski plejmejker i njegova savjetnica Kia Joorabchian voljeli bi da on pređe u jedan od najboljih engleskih klubova Arsenal, Tottenham ili Chelsea, sa kojima je i povezan.

No, Joorabchian priznaje da bi bilo kakvi planovi mogli biti pokvareni finansijskom krizom u ngoometu kao rezultat koronavirusa, koji je natjerao da se sport širom svijeta zaustavi.

Govoreći za Sky Sports News, Joorabchian je rekao: “Nakon utakmice Lige praka koju je igrao u Engleskoj, dugo smo razgovarali o tome.”

“Premier liga je nešto u čemu je oduvijek uživao igrati i volio je igrati, a vjerojatno bi se volio i vratiti tamo.”

“Pitanje je kakvi će biti finansijski uvjeti svih klubova, uključujući Barcelonu i sve klubove Premier lige na kraju panedemije.”

Ni Arsenal ni Tottenham nemaju finansijske mogućnosti da se približe uvjetima koje traži Coutinho, dok Chelsea možda ima novaca, ali bi mogao pronaći druge jeftinije opcije.

Izvještaji u Španjolskoj sugeriraju da će šefovi Bracelone čak biti spremni da prodaju plejmejkera za samo 55 milijuna funti, što znači da će pretrpjeti gubitak od 90 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!