NaslovnicaVijestiCOUTINHOVI PROBLEMI SU POČELI PRIJE NAPUŠTANJA LIVERPOOLA: Evo što je glavni i...

COUTINHOVI PROBLEMI SU POČELI PRIJE NAPUŠTANJA LIVERPOOLA: Evo što je glavni i pravi razlog njegovog odlaska u Barcelonu!

Philippe Coutinho je navodno bio nezadovoljan sa Jurgen Kloppom pred kraj njegovog boravka u Liverpoolu prije nego što je zapečatio svoj transfer u Barcelonu.

COUTINHOVI PROBLEMI

Brazilski internacionalac je u posljednje vrijeme imao težak posao zbog velikog razočarenja tijekom 18 mjeseci na Nou Campu, prije nego što je nedavno zaključio transfer u Bayern.

Ostaje da se vidi hoće li sada Coutinho vratiti svoju karijeru na pravi put, a zvuči kao da su stvari zapravo krenule po zlu prije nego što je napustio Liverpool zbog Barcelone.

Prema pisanju Daily Stara, Coutinho se na Anfieldu osjećao podcijenjeno, a Klopp ga očito nije vidio kao zvijezdu svog tima.

Iskreno, menadžer Redsa je u svojim redovima imao i druge velike talente poput Mohamed Salaha, Sadio Manea i Roberta Firminoa, dok su tada potpisali i Virgil van Dijk i Alisson.

U ovoj trenutnoj postavi Liverpoola nema velike zvijezde, a takva želja Coutinha da bude izdvojen kao pojedinac možda znači da je klub uradio dobru stvar što ga je unovčio na vrijeme.

Teško je zamisliti da bi se 27-godišnjak dobro uklopio sa trenutnom momčadi Liverpoola, koja je ostvarila dosta uspjeha u posljednjoj godini dana.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!