NaslovnicaVijestiČovjek koji bi sve uradio za ovaj klub! Ziyech otkrio ko je...

Čovjek koji bi sve uradio za ovaj klub! Ziyech otkrio ko je nazaslužniji za njegov transfer u Chelsea!

Budući član ekipe Chelseaja Hakim Ziyech otkrio je ko je najviše zaslužan što je odabrao Chelsea pored brojnih ponuda koje je imao na stolu.

U protekloj godini Hakim Ziyech imao je izbor ponuda mnogih klubova koji su svim silama pokušavali da osiguraju njegov potpis. Na ljeto su ga mediji povezivali s Bayernom, Dortmundom i Sevillom, bio je meta Arsenača tijekom zimskog prijelaznog roka, ali je na kraju potpisao petogodišnji ugovor s Chelseajem nakon završetka zimskog transfer roka.

Transfer glasine: AC MIlan kupuje još jedno veliko pojačanje, Mourinho se zagrijao za zvijezdu Chelseaja, United i Arsenal žele veznjaka Juventusa

Chelsea se, barem u medijima ranije nije pojavljivao kao njegov potencijalni novi klub, pa je bilo zanimljivo čuti zašto se 26-godišnji Marokanac, rođen u Holandiji, odlučio na transfer u London.

“Frank Lampard je odigrao vrlo važnu ulogu. U kontaktu smo bili posljednjih tjedana i uvijek sam se osjećao dobro nakon naših razgovora. Na mene je to vrlo utjecalo i mislim da je to bila presudna stvar u mom izboru”, rekao je Ziyech i dodao.

“Sretan sam, ponosan i uzbuđen. Jedva čekam da stignem tamo. Sviđa mi se stil igre Chelseaja i mislim da će mi jako odgovarati”, rekao je Ziyech.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!