NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo i Anderson poslali emotivne poruke za Sir Alex Fergusona: Evo...

Cristiano Ronaldo i Anderson poslali emotivne poruke za Sir Alex Fergusona: Evo što su bivši igrači Manchester Uniteda imali reći najboljem treneru svih vremena

Sir Alex Ferguson podvrgnut je hitnoj operaciji u subotu nakon moždanog krvarenja. Tužna vijest o Fergusonovom zdravlju pojavila se u subotu navečer, samo šest dana nakon što je bivši menadžer Manchester Uniteda na Old Traffordu predao Arsene Wengeru poklon koji je obilježio njegove 22 godine u Arsenalu.

Cristiano Ronaldo

Manchester United je postavio objavu na Tweeter te ažurirao sve navijače o trenutnoj situaciji Škota nakon operacije.

“Postupak je prošao vrlo dobro, ali Fergusonu treba razdoblje intenzivne njege kako bi mu pomoglo u oporavku. Njegova obitelj traži privatnost po tom pitanju”, pisalo je na Twitteru.

“Svi u Manchester Unitedu šalju najbolje želje.”

“Držat ćemo Sir Alexa i njegove najdraže u našim mislima, a mi smo ujedinjeni u želji da ga vidimo kako pravi ugodan i brz oporavak.”

Počasti za Sir Alex Fergusona, čovjeka kojeg mnogi smatraju najboljim menadžerom u povijesti engleskog nogometa pristižu u velikom broju.

Među njima je i zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, kojeg je Alex Ferguson potpisao 2003. godine, podijelio je sliku sa svojim bivšim menadžerom sa naslovom: “Moje misli i molitve su sa tobom, dragi moj prijatelju. Budite jaki šefe!”

Još jedan Fergieov bivši igrač Manchester Uniteda je reagirao na društvenim mrežama, a to je Anderson koji je postavio emocionalnu poruku na Instagramu.

Brazilac je napisao: “Šefe, sa tobom sam naučio da pobjeđujem što god se dogodilo, tako da ja sada od tebe tražim da pobijediš, pobijediš i pobijediš! Molim te!!! Ti si najbolji od svih koje sam ikada poznavao, kao osobu i kao menadžera! Ne mogu čekati da vas opet vidim! Moje najbolje želje šefe! Ozdravi brzo! Molim te!”

Mnogi nogometni klubovi su poslali poruku podrške – zaista, Liverpool je također napisao članak o Fergusonu.

Legendarni bivši menadžer osvojio je sve što je mogao u Manchester Unitedu u svojih 27 godina provedenih tamo i izgradio je dinastiju koja se već dugo nije vidjela na Old Traffordu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!