NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo i Lionel Messi bi konačno mogli igrati u istom timu!

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi bi konačno mogli igrati u istom timu!

Carlos Tevez se nada da će uspjeti realizovati nevjerojatan plan, gdje bi doveo Cristiana Ronalda i Lionela Messija da igraju jedan sa drugim u njegovoj počasnoj utakmici.

Cristiano Ronaldo

36-godišnji napadač Argentine igrao je dvije godine zajedno sa superzvijezdom Juventusa Ronaldom u Manchester Unitedu.

Tevez, koji je potpisao šestomjesečno produženje sa Bocom Juniors, igrao je zajedno i sa kolegom Argentincem Lionelom Messijem na međunarodnoj sceni.

Bivša zvijezda Manchester Cityja i Uniteda ima priliku da pozove brojne legende na svoju počasnu utakmicu nakon što je zaigrao za nekoliko klubova.

Međutim, Tevez je otkrio da bi u svojih početnih 11 uključio Ronalda i Messija.

Napadač Boce Juniors je rekao: “Da sam morao sastaviti tim, sastojao bi se od Buffona, Ibarre, Ferdinanda, Heinzea, Evre, Pirla, Scholesa, Pogbe, (Cristiana) Ronalda, Messija i Rooneya.”

Tevez je inzistirao na tome da se nije predao sa tom idejom da se uskoro povuče iz nogometa i rekao je da će ostaviti otvorene sve mogućnosti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!