NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo ima samo dva idola u nogometu. Našalio se da je...

Cristiano Ronaldo ima samo dva idola u nogometu. Našalio se da je osvojio više individualnih nagrada od njih

Cristiano Ronaldo je imenovao dvije brazilske legende Ronaldinha i Ronalda Nazarija svojim idolima u nogometu – ali se našalio da je osvojio više pojedinačnih nagrada od njih.

Superzvijezda Manchester Uniteda je u intervjuu za ESPN imenovao dvije legende Brazila kao igrače na koje se ugledao kao mladić.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldinho i Ronaldo su zajedno osvojili Svjetsko prvenstvo 2002. godine i smatraju se dvojicom najvećih svih vremena.

“Ne volim usporedbe”, rekao je 36-godišnjak.

“Radije bih rekao da su obojica ostavili svoje nasljeđe, svoju povijest.”

“Činjenicamam mogu reći da sam osvojio više pojedinačnih naslova nego oni, ali obojica su osvojila Svjetsko prvenstvo.”

“Puno se suosjećam sa njima. Odrastao sam gledajući kako obojica igraju. Reći tko je najbolji, tko je drugi najbolji i nije najvažnije.”

“Radije bih rekao da su oni idoli i da su ostvarili lijepu povijest u nogometu.”

Ronaldo još uvijek nije osvojio Svjetsko prvenstvo sa Portugalom, a njegv posljednji pogodak za slavu mogao bi biti Katar 2022. godine, ali Portugal se još uvijek nije kvalificirao.

Petostruki osvajač Zlatne lpte, osvojio je Euro 2016. kao kapetan svoje zemlje.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!