NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo imenovao dva igrača koja će se boriti za najboljeg na...

Cristiano Ronaldo imenovao dva igrača koja će se boriti za najboljeg na svijetu!

Cristiano Ronaldo imenovao je Erlinga Haalanda i Kyliana Mbappea igračima koji će se boriti za titulu najboljeg u generacijama koje dolaze.

Cristiano Ronaldo imenovao

Više od desetljeća ta je titula pripala Ronaldu ili Messiju, a par je u 12 godina između sebe podijelio čak 11 Zlatnih lopti.

Iako je Luka Modrić prekinuo niz 2018. godine, Ronaldo i Messi se i dalje smatraju najboljim na svijetu.

Međutim, obojica se približavaju kraju svojih karijera, a nova generacija igrača sve više počinje biti u središtu pozornosti.

Govoreći o svom predstavljanju kao LiveScoreov službeni Ambasador, Ronalda su pitali za kojeg igrača smatra da će jednog dana biti najbolji na svijetu, a zvijezda Juventusa nije mogla imenovati samo jednog.

“Teško je odabrati samo jednog igrača koji će biti najbolji, ali mislim da će biti uzbudljivo gledati borbu mladih igrača poput Erlinga Haalanda i Kyliana Mbappea.”

“Neki igrači mogu imati jednu ili dvije sjajne sezone, ali sjajni igrači su oni koji to rade iz sezone u sezonu, a to nije lako raditi. Potrebno je mnogo napornog rada i zalaganja.”

Haaland je imao svoju prvu izvanrednu sezonu prošle sezone, prešavši iz Salzburga u Dortmund, ali uspio je zadržati fenomenalnu formu.

Mbappe impresionira već neko vrijeme i već je osvojio Svjetsko prvenstvo sa Francuskom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!