NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo imenovao tri igrača koje Real Madrid nikada nije smio prodati

Cristiano Ronaldo imenovao tri igrača koje Real Madrid nikada nije smio prodati

Cristiano Ronaldo imenovao tri igrača koje Real Madrid nikada nije smio prodati. Real Madrid je osvojio gotovo sve što je mogao prošle godine, ali njihova nova sezona je alarmirajuća.

Cristiano Ronaldo imenovao

Madrid je doživio šokantan poraz protiv Girone sa 2-1 u nedelju, gdje je Zidaneova ekipa već ispustila 10 bodova u ligi i nalazi se osam bodova iza rivala Barcelona koja je trenutno prva na tabeli.

Njihovi problemi su se odrazili i na Ligu prvaka u srijedu navečer, kada su izgubili sa 3-1 u Tottenhamu.

[su_bonus]

Iako je Dortmundov remi protiv APOEL-a značio da će se oni i dalje kvalifikovati, njihov poraz znači da će se kvalifikovati kao drugoplasirani, dajući im teže izvlačenje u osmini finala.

Jedan od glavnih razloga za njihovu lošu formu je individualni nastupi Cristiana Ronalda.

Portugalac je ove sezone u očajnoj formi, gdje postigao samo jedan gol u La Ligi.

Iako je uspio postići utješni gol protiv Tottenhama, on još uvijek nije igrač kojeg smo navikli vidjeti posljednjih godina.

U intervjuu nakon utakmice, Ronaldo je nagovijestio zašto njegova momčad nije u skladu sa standardima koji se očekuju od njih ove sezone.

[su_watch_live_football]

Četiri puta osvajač Zlatne lopte je zapravo ukazao na odlaske Pepea, James Rodrigueza i Alvaro Morate na ljeto, što je po njegovom mišljenju učinilo Real mnogo slabijim.

U intervjuu za BeIN Sports, Ronaldo je rekao: “Svi igrač koji su otišli ovog ljeta činili su nas jačima.”

“To nije izgovor, ali igrači poput Pepea, Jamesa i Morate su činili ovu ekipu vrlo jakom.”

“Dječaci su budućnost, ali su mladi i to pokazuje iskustvo.”

32-godišnjak je također priznao svoje frustracije zbog trenutne forme, ali je bio čvrst u vjerovanju da će njegova ekipa okrenuti stvari na bolje.

“Loše je kada izgubimo, jer smo navikli pobjeđivati. Nije kao što smo htjeli, ali nogomet se mijenja.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!