NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo imenovao trofej koji mu najviše znači: "To je prvi trofej...

Cristiano Ronaldo imenovao trofej koji mu najviše znači: “To je prvi trofej za nas i on je poseban.”

Cristiano Ronaldo će se jednog dana osvrnuti na svoju nevjerojatnu nogometnu karijeru sa širokim rasponom fantastičnih uspomena i glamuroznim srebrenim priborom.

Cristiano Ronaldo imenovao

Ono što Portugalac nije osvojio vjerojatno nije vrijedno znati i čak kada bi zvijezda Real madrida danas završila svoju karijeru, teško bi ga ko mogao stići.

32-godišnjak je izjednačio razinu Lionel Messija nakon što je osvojio svoju petu Zlatnu loptu, ranije ovog mjeseca, samo dva mjeseca od osvajanja nagrade za FIFA-inog najboljeg igrača.

Iako se Ronaldo, s vremena na vrijeme borio tijekom sezone, nema usporavanja u razvoju njegovog kabineta sa trofejima.

[su_no1forfootball]

Bivša zvijezda Manchester Uniteda očajnički želi pronaći svoju najbolju formu pred Realovu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a, a također im ta forma Cristiana Ronalda treba i u La Ligi.

Neobično je što je Ronaldova ekipa osam bodova iza Barcelone u La Ligi, ali još uvijek postoji fantastična prilika za obilježavanje još jedne dobre sezone.

Još jedan europski naslov može biti neki način za Real, ali Ronaldo će samouvjereno znati da je mogao, jednostrano, biti čovjek koji će kontrolirati sreću španjolskih divova ove sezone.

Portugalac je već četiri puta osvojio Ligu prvaka, dok se treća ligaška kruna ove sezone čini malo vjerojatnom, dok je prethodno osvojio Premier ligu u tri navrata.

Međutim, prema Ronaldu, njegovo ‘najnevjerojatnije’ dostignuće bilo je neočekivano osvajanje Europskog prvenstva sa Portugalom prošlog ljeta.

[su_bonus]

Njegovoj ekipi nitko nije davao šansu za osvajanje eura prošle godine, ali su to učinili senzacionalno, gdje je Ronaldo vodio svoju ekipu uz Santosa.

Ronaldo je bio prisiljen da napusti teren zbog ozljede u finalu tog natjecanja, ali je sa klupe pomagao menadžeru reprezentacije i potaknuo igrače da igraju bolje.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte je priznao da za sve trofeje koje ima, najdragocjeniji ostaje trofej koji je osvojio za svoju zemlju.

“Osvajanje eura mi je bilo posebno, to je nešto što smo željeli godinama, prvi naslov portugalske reprezentacije i to je razlog zašto je poseban”, rekao je Ronaldo za The Sun.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!