NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo izazvao kaos u komentarima ispod objave na kojoj se navodi...

Cristiano Ronaldo izazvao kaos u komentarima ispod objave na kojoj se navodi da je Messi ukrao Zlatnu loptu!

Cristiano Ronaldo je izazvao kaos u komentarima ispod objave na Instagramu u kojoj se krizirao Lionel Messi i krađom nazivalo to što je osvojio Zlatnu loptu ove sezone.

“Kome je na kraju nagrada otišla u ruke? Naravno, Messiju, koji je osvojio samo Kup kralja sa Barcelonom. Nije postigao gol protiv Real Madrida od onog trenutka kada je Cristiano Ronaldo napustio španjolski klub. Nestajao je Messi u svim velikim utakmicama ove godine, dok je osvojio samo Copa Americu, koja se održava svake četiri godine. Nije postigao golove ni u polufinalu ni u finalu. Ima prilično slabu sezonu sa PSG-om individualno”, piše profil koji su napravili navijači Cristiana Ronalda kojeg prati 330.000 ljudi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ova nagrada bi trebala biti neupitna za Cristiana Ronalda. Nije bitno što je postigao najbolji gol škaricama, postao prvak u klubu, najbolji strijelac svuda i strijelac hat-tricka na Svjetskom prvenstvu, oni nađu način da mu uzmu njegovo priznanje.”

“Sa Lionelom Messijem je drugačije. On može imati i lošu sezonu, a dobiti nagradu. Krađa. Sramota. Ovo je jednostavno žalosno. Svi koji su dovoljno pametni, znaju tko je zaslužio nagradu. Dobiti nagradu a da je ne zaradiš je lažna sreća bez ponosa. Bez obzira na to sve, CR7 će zauvijek biti najbolji u povijesti”, piše u objavi koju je Ronaldo lajkao i komentirao.

“Činjenice”, napisao je Portugalac. Njegov komentar je dostigao 70.000 lajkova i 16.000 komentara, no objava je u međuvremenu obrisana.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!