NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo izbačen iz prve momčadi: Otkriven još jedan šokantan detalj od...

Cristiano Ronaldo izbačen iz prve momčadi: Otkriven još jedan šokantan detalj od sinoć

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo izbačen je iz prve momčadi Manchester Uniteda za predstojeći derbi protiv Chelseaja nakon što je sinoć izazvao skandal u utakmici protiv Tottenhama. Ronaldo je sinoć napustio stadion u 89. minuti, a nije slavio sa svojim suigračima jer je ranije otišao s utakmice.

Stoga je uslijedila kazna. Ronaldo se večeras pojavio u trening centru Carrington gdje je razgovarao s Ten Hagom i upravom Uniteda. Klub je službeno objavio da je Portugalac izbačen iz momčadi za sljedeći veliki derbi protiv Chelseaja te je njegova budućnost pod velikim upitnikom. Tko zna hoće li odigrati još koju minutu na Old Traffordu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Novinari su otkrili još jedan šokantniji detalj iz utakmice protiv Tottenhama. Kako prenosi Daily Mail, Ronaldo nije htio ući u igru. Odbio je igrati nakon što je njegova momčad povela 2-0, a Ten Hag ga je planirao iskoristiti u drugom poluvremenu.

Tim potezom najvjerojatnije je na najružniji mogući način završio priču u klubu u kojem je važio za heroja i legendu. U siječnju će potražiti novi klub. Neki britanski mediji javljaju da se Portugalac ispričao suigračima i čelnicima kluba na današnjem sastanku, ali su ga u klubu ipak odlučili odstraniti iz momčadi za veliki derbi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!