NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo: Loš rezultat, ali vjerujem u prolaz dalje

Cristiano Ronaldo: Loš rezultat, ali vjerujem u prolaz dalje

Juventus je poražen od Lyona u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka (1:0), a najbolji igrač Juventusa Cristiano Ronaldo vjeruje da mogu proći dalje, iako nisu ostvarili željeni rezultat u Francuskoj.

Cristiano Ronaldo

Najbolji igrač Juventusa Cristiano Ronaldo poručio je poslije poraza od Olympique Lyonnaisa u prvom meču osmine finala Lige prvaka da on i ostali igrači Juventusa imaju samopozdanje da mogu da prođu dalje.

Juve je poražen u Francuskoj od Lyona, a jedini strijelac bio je Lucas Tousart u 31. minutu. “Stara dama” nije imala nijedan šut u okvir gola Lyona, a imala je posjed lopte 64 odsto. Međutim, Juventus za tri nedjelje na svom stadionu ima priliku da popravi utisak i nadoknadi zaostatak iz prve utakmice.

“Nije ovo rezultat koji smo htjeli ali utakmice Lige prvaka su uvijek teške. Imamo 90 minuta da uzvratimo udarac u Torinu i vjerujemo da ćemo nastaviti da se takmičimo u Ligi prvaka”, poručio je Cristiano Ronaldo, prva zvijezda Bianconera.

Juventus je 2015. i 2017. godine zaustavljen na posljednjoj prepreci, pošto je poražen u finalima od Barcelone (1:3) i od Real Madrida (1:4), a 2018. i 2019. su ispadali u četvrtfinalu. Zanimljivo, nakon što su osvojili Ligu prvaka 1996. godine pobjedom nad Ajaxom, poraženi su u pet narednih finala, a sa ukupno sedam izgubljenih finala drže negativni rekord (Bayern i Benfica su izgubili po pet).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!