NaslovnicaVijestiCRISTIANO RONALDO NA KRAJU SEZONE ODLAZI IZ JUVENTUSA? Pravi transfer vrijedan 150...

CRISTIANO RONALDO NA KRAJU SEZONE ODLAZI IZ JUVENTUSA? Pravi transfer vrijedan 150 milijuna eura!

Cristiano Ronaldo bi mogao, kako izvještaji navode, na kraju sezone preći u PSG pod uvjetom da Neymar napusti klub. Možda su ovo samo tračevi stranih medija, jer mi prenosimo u ovom trenutku što Don Balon navodi.

ODLAZI IZ JUVENTUSA

Portugalski internacionalac je imao nogometnu karijeru iz snova koja uključuje gotovo 30 trofeja sa klubom i državom.

Nakon uspješne devetogodišnje čarolije u Real Madridu, Ronaldo se prošlog ljeta pridružio Juventusu i do sada je za Bianconere upisao 51 nastup postigavši 32 gola i 11 asistencija.

Don Balon tvrdi da bi 34-godišnjak mogoa napraviti još jedan transfer na kraju ove sezone i pridružiti se PSG-u uz naknadu od 150 milijuna eura ako Neymar napusti prvaka Ligue 1.

Brazilski internacionalac već je neko vrijeme snažno povezan sa povratkom u Barcelonu, uz izvještaj sa le10sporta koji tvrdi da će Katalonci ponuditi Antoine Griezmanna Parižanima u zamjenu za Neymara.

Koliko su ovi izvještaji sa stranih medija istina, nismo sigurni, ali iskreno, ništa nas ne bi iznenadilo, s obzirom da je nogomet u posljednje vrijeme postao pravi biznis.

Sve su šanse da će Neymar napustiti PSG na kraju sezone i klub će imati ogromnu korist ako uspije potpisati Ronalda. Iako ima 34 godine, portugalski kapetan još uvijek ima nekoliko godina pred sobom.

Napadačka linija koja se sastoji od Ronalda i Mbappea mogla bi pomoći PSG-u u osvajanju Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!