NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo napokon reagirao na ispadanje Juventusa iz Lige prvaka!

Cristiano Ronaldo napokon reagirao na ispadanje Juventusa iz Lige prvaka!

Cristiano Ronaldo je konačno reagirao na Juventusovo razočaravajuće ispadanje iz Lige prvaka od Porta u utorak navečer.

Cristiano Ronaldo napokon

Stara dama je drugu godinu zaredom ispala na gostujuće golove, a razliku je napravio slobodan udarac kojeg je izveo Sergio Oliveira.

Ronaldo, koji nije zabio gol nijednom u te dvije utakmice, naišao je na neizmjerne kritike nakon što je okrenuo leđa u živom zidu i dopustio da mu lopta prođe kroz noge.

Fabio Capello je to nazvao ‘neoprostivom greškom’, a Juventusova legenda Alessio Tacchinardi zahtijevao je da od Ronalda da se ispriča zbog uloge koju je odigrao u ispadanju iz Lige prvaka.

No, iako Ronaldo nije rekao da mu je žao, on je na Instagramu objavio podužu poruku.

Petostruki osvajač Zlatne lopte je napisao: “Važnije od brojnih padova u životu je koliko brzo i koliko snažno stajete na noge…Pravi se prvaci nikada ne sruše! Naš je fokus već na Cagliariju, u borbi za naslov Serije A, u finalu talijanskog kupa i u svemu onome što još možemo postići ove sezone.”

“Istina je da prošlost pripada muzejima, ali na sreću, nogomet ima sjećanje….pa tako i ja! Povijest se ne može izbrisati, ona se svaki dan piše sa elastičnošću, timskim duhom, ustrajnošću i puno napornog rada. A oni koji to ne razumiju, nikada neće postići slavu i uspjeh.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!