NaslovnicaVijestiCRISTIANO RONALDO NAPUŠTA REAL: Sve spremno za odlazak, Portugalac već povukao radikalan...

CRISTIANO RONALDO NAPUŠTA REAL: Sve spremno za odlazak, Portugalac već povukao radikalan potez

Prva zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, kao što je poznato, već dugo vremena nije zadovoljan u Real Madridu. Bez obzira što je proglašen za najboljeg igrača na svijetu, Ronaldu ove sezone ne cvijetaju ruže, te ima velikih problema sa formom, zbog koje bi i mogao napustiti Real Madrid.

RONALDO NAPUŠTA REAL

U ljeto su kao grom iz vedra neba se proširile glasine kako Cristiano Ronaldo želi napustiti stadion Santiago Bernabeu, a razlog za to bila je optužba na štetu Portugalca zbog navodne utaje poreza. Ronaldo se pronašao uvrijeđen zbog toga što iz uprave Reala tada nisu stalni na njegovu stranu, no na kraju ipak je ostao u klubu ali kako sada stvari stoje, ne za dugo.

>> Transfer glasine: Još jedan Hrvat stiže u Liverpool, velikani prate igrača Augsburga, Chelsea poslao ponudu za zvijezdu Leverkusena

Iz Španjolske stižu informacije da Ronaldo još uvijek nije napustio tu ideju. Ne samo to, lokalni TV kanal El Chiringuito, izvještava da je čak i napravio korak dalje kako bi uspjeo u toj namjeri.

Pozvao je svoje odvjetnike u pomoć i te je zatražio od njih da se dogovore s klubom kako bi smanjili otkupnu klauzulu sadržanu u ugovoru.

Ta klauzula trenutačno iznosi astronomskih milijardu eura, a ugovor s bijelim baletom mu istječe 2021. godine. To znači da će biti član Real do 36 godine jer nijedan klub trenutno nije spreman platiti toliko novaca Real Madridu za usluge Ronalda.

[su_bonus]

Očito je da Ronaldo želi od nekih od klubova da pošalju ponudu, ali za sada nijedan klub nije spreman ponuditi toliko novca Realu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!