NaslovnicaVijestiCRISTIANO RONALDO NAREDIO JUVENTUSU: Dovedite mi zvijezdu Barcelone!

CRISTIANO RONALDO NAREDIO JUVENTUSU: Dovedite mi zvijezdu Barcelone!

Cristiano Ronaldo naredio Juventusu! Dovedite mi zvijezdu Barcelone! Juventusova zvijezda Cristiano Ronaldo navodno želi da njegov klub potpiše Barceloninog napadača i glasine su da je taj igrač također cilj Chelseaja, a njegovo ime je Ousmane Dembele.

Cristiano Ronaldo naredio

Prema riječima Don Balona, portugalski internacionalac bi želio da igra sa brojnim igračima iz Barcelone, sa Ivanom Rakitićem i Jordi Albom, uz spomenutog Dembelea.

Međutim, transfer za Francuskog internacionalca može biti nezgodan, jer Don Balon tvrdi da je njegova cijena sada oko 132 milijuna funti.

To ima smisla s obzirom da je Dembele u posljednje vrijeme postigao veliki napredak, ali to može biti loša vijest za Chelsea.

Diario Gol je nedavno tvrdio da su Plavci bili oduševljeni 21-godišnjakom, a Maurizio Sarri je razumljivo želio da obnovi svoj napad.

Međutim, situacija možda nije toliko očajna za Chelsea, jer su oni postavljeni da zamijene Alvaro Moratu sa Gonzalo Higuainom.

Fabrizio Romano je postavio objavu o Moratinom transferu u Atletico Madrid i kako je taj transfer sada gotova stvar, dok je David Orstein također izjavio kako bi Higuainov transfer trebao biti konačno gotovo na Stamford Bridgeu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!