NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo: Ne pijem, ali tada sam se jedini put napio!

Cristiano Ronaldo: Ne pijem, ali tada sam se jedini put napio!

Zvijezda Juventusa i portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo poznat je svojoj posvećenosti treninzima i sportskom životu, kao i da ne konzumira alkohol, ali je otkrio da je u jednoj prilici ipak morao da popije “koju više”.

Cristiano Ronaldo

Petostruki osvajač Zlatne lopte (Ballon d’Or) Cristiano Ronaldo izjavio je da mu je pobjeda sa Portugalom u finalu Eura 2016. godine protiv Francuske u Parizu najdraža u karijeri.

Portugal je slavio poslije produžetka 1:0, golom Edera u 109. minutu utakmice, a Ronaldo se ozlijedio na početku susreta i sa klupe “vodio ekipu do titule”.

“To je najvažniji trofej u mojoj karijeri. Smijao sam se, plakao, a poslije utakmice sam se napio. Dehidrirao sam jer sam previše plakao i poslije čaše šampanjca sam bio pijan. Inače ne pijem, ali ovo je bila posebna prilika”, kazao je Ronaldo gostujući kod popularne voditeljke Dilette Leotte u emisiji “Linea Diletta” na kanalu DAZN.

Ronaldu je trofej sa Portugalijom posebno drag jer je uspeo da se okiti titulom sa reprezentacijom, što njegovom najvećem konkurentu Lionelu Mesiju još nije pošlo za rukom.

Ove godine osvojio je i Ligu nacija sa reprezentacijom Portugala, a u 2020. godini ga očekuje nastup na Euru, gdje je njegova selekcija u izuzetno jakoj grupi sa grupi sa Francuskom, Njemačkom i pobjednikom play-offa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!