NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo negativan na koronavirus nakon 19 dana

Cristiano Ronaldo negativan na koronavirus nakon 19 dana

Cristiano Ronaldo se oporavio od koronavirusa, te će napokon moći da se vrati treninzima “Stare dame”, nakon 19 dana provedenih u samoizolaciji.

Nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo, oporavio se od koronavirusa, saopštio je torinski klub. Ronaldo je u nekoliko navrata kritikovao PCR test, koji je nakon 19 dana napokon bio negativan.

Nakon 19 dana, Cristiano Ronaldo oporavio se od koronavirusa i moći će da se pridruži suigračima na terenu.

“Test je bio negativan. Igrač se nakon 19 dana oporavio i više ne mora da bude u samoizolaciji”, navodi Juventus. Iako se pridržavao protokola samoizolacije, Ronaldo je u nekoliko navrata izjavio nezadovoljstvo povodom vjerodostojnosti PCR testa.

“PCR je sra*e. Osjećam se dobro i zdravo. Ispunio sam sve protokole i imam čistu savjest”, pisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

Ronaldo je zbog koronavirusa propustio četiri utakmice Juventusa. “Stara dama” je bez Portugalca poražena od Barcelone sa 2:0, odigrala neriješeno sa Veronom i Crotoneom 1:1 i savladala Dinamo Kijev sa 2:0.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!