NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo oborio rekord za najviše postignutih golova u sezoni

Cristiano Ronaldo oborio rekord za najviše postignutih golova u sezoni

Cristiano Ronaldo završio je svoju prvu punu sezonu u Saudijskoj profesionalnoj ligi na impresivan način, postavivši novi rekord za najviše golova u sezoni. U zadnjem, 34. kolu, Al Nassr je pobijedio Al Ittihad rezultatom 4:2, a Ronaldo je postigao dva gola, čime je dostigao rekordnih 35 golova u sezoni. Dosadašnji rekord od 34 gola držao je bivši napadač Al Nassra, Marokanac Abderrazak Hamdallah, iz sezone 2018./19.

Portugalac je doveo svoj tim u vodstvo u 45. minuti, a zatim je u 69. minuti, uz asistenciju hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića, povećao prednost domaćina. U strijelce su se upisali i Gharreb (79.) te Al Nemer (90+5.), dok su za Al Ittihad zabijali Al Shamrani (89.) i Fabinho (90+2.). Naslov saudijskog prvaka osvojio je Al Hilal sa 96 bodova, dok je Al Nassr završio na drugom mjestu sa 82 boda.

Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Ronaldo je ove sezone u 44 utakmice za Al Nassr postigao 44 gola i upisao 13 asistencija.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!