NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo oduševio zvijezdu Real Madrida sjajnom gestom

Cristiano Ronaldo oduševio zvijezdu Real Madrida sjajnom gestom

Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš koji trenutno igra za Al Nassr, svojom izuzetnom gestom iznenadio je i oduševio Viniciusa Juniora, zvijezdu Real Madrida.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Portugalac je Brazilcu poslao svoj dres i na taj način pokazao da ga cijeni, a Vinicius se poklonom odmah pohvalio na društvenim mrežama.

Nakon susreta s Lihtenštajnom, Ronaldo je potpisao reprezentativni dres i poslao ga u Madrid Viniciusu, što je izazvalo veliku radost kod njega. U komentarima su se također oglasile brojne zvijezde, poput Karima Benzeme, Rodryga i Bruna Guimaraesa, izražavajući oduševljenje ovim poklonom.

Napomenimo, ove sezone Vinicius je, gledajući sva natjecanja, odigrao 15 utakmica za Los Blancose. Postigao je šest golova i upisao tri asistencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!