NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo: "On je nakon mene najbolji igrač u povijesti nogometa!"

Cristiano Ronaldo: “On je nakon mene najbolji igrač u povijesti nogometa!”

Cristiano Ronaldo proglasio je Diega Maradonu najboljim igračem u povijesti nogometa nakon sebe.

Portugalac se pridružio mnoštvu poznatih osoba kako bi u petak pozdravio argentinsku legendu povodom njegovog 60. rođendana.

Maradona, kojeg smatraju jednim od najvećih igrača u povijesti nogometa, trenutno vodi ekipu Gimansia La Plata u Argentini.

Bivši nogometaš Barcelone dobio je čestitke od 156 poznatih osoba na njegov poseban dan.

Maradona je između ostalih dobio rođendanske želje od Ronalda Nazaria, Ronaldinha, Cannavara, Mourinha, Sabattinija, Teveza, Falcaa i del Potra, dok je cijeli svijet na društvenim mrežama izašao da mu poželi dobro zdravlje.

Zinedine Zidane je također poslao toplu poruku osvajaču Svjetskog prvenstva 1986. godine. Međutim, najviše upada u oči poruka peterostrukog osvajača Zlatne lopte Cristiana Ronalda.

Rivalstvo Cristiana Ronalda i LIonela Messija jednako je ikonično kao rivalstvo Maradone i Pelea u svjetskom nogometu.

Razlika je u tome što i Portugalac i Messi igraju u isto doba, dok su Maradona i Brazilac igrali u različito vrijeme.

Evo i poruke Cristiana Ronalda Maradoni:

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!