NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo optužio medije za širenje laži: Uskoro će svi saznati istinu

Cristiano Ronaldo optužio medije za širenje laži: Uskoro će svi saznati istinu

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo optužio je medije za ‘širenje laži’ i obećao otkriti istinu u nadolazećem intervjuu.

Ronaldo je na Instagramu odgovorio fanovima koji nagađaju o njegovoj budućnosti, 37-godišnjak je tvrdio da mediji govore laži.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Svi će znati istinu kada obavim intervju za nekoliko tjedana. Mediji govore laži. Imam bilježnicu i proteklih mjeseci od 100 vijesti koje sam zapisao samo pet je bilo točnih. Zamislite kako stvari stoje”, napisao je Cristiano.

BBC je sinoć istaknuo da bi Manchester United mogao pustiti Ronalda nakon lošeg starta sezone. Loša atmosfera u svlačionici i želja Portugalca da napusti klub i igra Ligu prvaka, izolirajući se od suigrača, bili bi ključni u odluci kluba da se riješi najboljeg strijelca prošle sezone.

Nitko ne zna gdje bi Ronaldo mogao nastaviti karijeru. No, s obzirom na to da najavljuje intervju, Ronaldo vjerojatno računa da će njegov slučaj biti brzo riješen, jer ionako je do kraja prijelaznog roka ostalo još samo dva tjedna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!