NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo otkrio koji suigrač iz portugalske reprezentacije prelazi u Manchester United...

Cristiano Ronaldo otkrio koji suigrač iz portugalske reprezentacije prelazi u Manchester United na ljeto

Cristiano Ronaldo otkrio koji suigrač iz portugalske reprezentacije prelazi u Manchester United na ljeto. Zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo još uvijek ima slabu tačku za Manchester United. Ipak je to klub u kojem je postao zvijezda i koji mu je pružio šansu da se dokaže.

Cristiano Ronaldo otkrio

Portugalska zvijezda, koja je posljednjih mjeseci bio povezan sa senzacionalnim povratkom na Old Trafford, vjeruje kako će njegov portugalski suigrač Andre Gomes biti igrač Manchester Uniteda prije početka sljedeće sezone.

Barcelonin veznjak bi mogao biti na izlaznim vratima Nou Campa na ljeto, nakon što nije uspio da napravi značajan utjecaj u Barceloni od njegovog dolaska iz Valencije 2016. godine.

[su_million_pound]

Gomes je povezan sa Unitedom, a sa Marouaneom Fellainijem i Michael Carrickom koji će izgleda napustiti Old Trafford na ljeto, Jose Mourinho će biti u potrazi za veznim igračem.

I, prema Don Balonu, Ronaldo očekuje da će Gomes potpisati za Crvene đavole, a također je rekao svom sunarodnjaku da je Old Trafford savršeno odredište za njega.

Andre Gomes ima ugovor sa Barcelonom do 2021. godine, ali njegova uloga u Ernesto Valverdeovoj ekipi će ga vjerojatno odvući daleko od Nou Campa, jer je uskoro i Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a Gomes želi da bude u momčadi Portugala. Za to će mu trebati ekipa u kojoj će igrati u prvom momčadi, dok to u Barceloni nije slučaj.

[su_no1forfootball]

Gomes je navodno ponuđen Interu u listopadu, tvrdi OK Diario.

Nerazzurri su kako se navodi poslali ponudu, nakon što su se susreli sa njegovim agentom Jorgeom Mendesom.

Barcelona je željela početni ugovor koji bi uključivao posudbu uz obvezu kupnje sljedećeg ljeta za 35 milijuna eura, no Inter je smatrao da je 20 milijuna eura dovoljno i sporazum se nikada nije dogodio.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!