NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo otkrio što mu je sin rekao nakon što je osvojio...

Cristiano Ronaldo otkrio što mu je sin rekao nakon što je osvojio petu Zlatnu loptu

Cristiano Ronaldo u četvrtak osigurao petu Zlatnu loptu nakon što je objavljen kao pobjednik za 2017. godinu na ekstravagantan način, na vrhu Eiffelovog tornja u Parizu.

Cristiano Ronaldo otkrio

Sada ima isto kao i Messi, to jest pet Zlatnih lopti u desetljeću dominantnosti Messija i Ronalda nad najvećom individualnom nagradom u nogometu.

Tijekom svečanosti dodjele nagrada, portugalska zvijezda je zahvalila svojoj obitelji i govorio o tome kako je imao san o ‘sedam zlatnih kugli i sedmero djece’. Čini mi se da usporavanje za Ronalda nije u planu.”

Također je rekao: “Nadam se da ću igrati na ovoj razini još nekoliko godina, nadam se da će se borba sa Messijem nastaviti.”

[su_premierleague]

“Stvari se događaju iz razloga.”

Osvojanje sedam zlatnih lopti bi mu pomoglo da nadvlada Barceloninog Messija. No, možda Messi nije Ronaldova najveća prijetnja.

Naime, to bi mogao da bude mladi Cristiano Junior.

Nekoliko trenutaka nakon što je dobio nagradu, sedmogodišnjak je očito obavijestio oca o namjerama da ga pobijedi u toj utrci za Zlatne lopte.

“Rekao mi je da će biti bolji od mene”, rekao je 32-godišnjak.

“Rekao mi je da će osvojiti Zlatnu loptu, čak pet njih.”

“Vidim malo sebe u Cristianu Junioru, a ne samo zato što je moj sin.”

U smislu ambicije, ne možete stvarno kriviti ni jednog od njih što je sigurno.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Unatoč tome što je Ronaldo zadržao veći dio svog obiteljskog života privatnim, sretan je što je Cristiano Junior bio izložen središtu pozornice na prethodnim ceremonijama dodjele nagrada, pa čak i pozirući za topless foto shooting.

Sedmogodišnjakove ambicije kao profesionalnog igrača možda neće biti previše uzete za ozbiljno u ovom dobu, no ima oca i mentora koji je uspio u ovoj vrsti posla i vjerojatno će težiti da i njegov sin radi isto.

Na instagramu Cristiano Ronaldo non stop objavljuje snimke o svom sinu i njegovom igranju nogometa, pa odite tamo pogledajte, možda bi ovaj mladi Ronaldo čak i mogao postati kao njegov tata?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!