NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo ovim potezom nagovijestio odlazak iz Juventusa!

Cristiano Ronaldo ovim potezom nagovijestio odlazak iz Juventusa!

Cristiano Ronaldo objavio je poruku na društvenim mrežama, osvrćući se na svoju sezonu u Juventusu usred intenzivnih špekulacija oko transfera u vezi sa njegovom budućnošću.

Ronaldov Juve osigurao je kvalifikacije za Ligu prvaka u posljednjem kolu, dok nisu uspjeli obraniti naslov Serije A.

36-godišnjak nije ni počeo u posljednjoj utakmici svoje ekipe protiv Bologne – dok je bio neiskorištena zamjena.

Njegovo isključenje iz momčadi dodalo je ulje na vatru u vezi sa njegovim sljedećim potezom u karijeri, a izvještaji tvrde da Manchester United želi da ga vrati u svoje redove na ljeto.

Petostruki osvajač Zlatne lopte od tada dijeli poruku na Instagramu, rekavši da je postigao svoj cilj u Juventusu.

Napisao je: “Život i karijera bilo kojeg vrhunskog igrača čine usponi i padovi. Iz godine u godinu suočavamo se s fantastičnim momčadima, izvanrednim igračima i ambicioznim ciljevima, tako da uvijek moramo dati sve od sebe da održimo najbolju razinu.”

“Ove godine nismo mogli osvojiti Serie A, čestitamo Interu za zasluženi naslov. Međutim, moramo cijeniti sve što smo postigli ove sezone u Juventusu, kako u kolektivnom tako i u pojedinačnom smislu. Talijanski Superkup, Talijanski kup i trofej najboljeg strijelca Serie A ispunjavaju me srećom, uglavnom zbog poteškoća koje sa sobom nose, u zemlji u kojoj ništa nije lako osvojiti.”

“Ovim postignućima postigao sam cilj koji sam si postavio od prvog dana kad sam stigao u Italiju: osvojiti prvenstvo, kup i super kup, a ujedno i biti najbolji igrač i najbolji strijelac u ovoj velikoj nogometnoj zemlji ispunjenoj s ogromnim igračima, divovskim klubovima nevjerojatnom nogometnom kulturom.”

“Već sam rekao da ne jurim rekorde, oni jure mene. Za one koji ne razumiju što pod tim mislim, vrlo je jednostavno: nogomet je kolektivna igra, ali kroz individualne nagrade pomažemo našim timovima da ostvare svoje ciljeve. Uvijek se traži sve više i više na terenu, dok se radi sve više i više izvan terena.”

“Dakle, vrlo sam ponosan na ovu činjenicu koja se posljednjih dana uvelike ponavlja: prvak u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji; osvajač kupa u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji; osvajač Superkupa u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji; najbolji igrač u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji; Najbolji strijelac u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji; Preko 100 golova za klub u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji. Ništa se ne može usporediti s osjećajem da znam da sam ostavio traga u zemljama u kojima sam igrao , i da sam obradovao navijače klubova koje sam predstavljao. To je ono za što radim, to me pokreće i za tim ću uvijek juriti do posljednjeg dana.”

“Hvala svima koji su sudjelovali na ovom putovanju!”

Ronaldo je u Torinu igrao tri sezone otkako je napustio Real Madrid, osvojivši Scudetto naslov, Superkup Italije i Kup Italije.

Ali nije uspio dodati svoj rezultat u Ligi prvaka, jer je klub za vrijeme njegovog boravka razočaravajuće nastupa u Europi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!