NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo pod istragom zbog kršenja LOCKDOWN protokola u Italiji!

Cristiano Ronaldo pod istragom zbog kršenja LOCKDOWN protokola u Italiji!

Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez mogli bi biti u problemu nakon što su navodno prekršili protokole o koronavirusu.

Cristiano Ronaldo pod

Zvijezda Juventusa odvezla je Georginu na rođendanski bijeg u drugu regiju Italije i odsjela službeno u zatvorenom hotelu, prema izvještajima.

Suočava se sa potencijalnom novčanom kaznom nakon posjete narančastoj zoni Courmayeu ranije ovog tjedna.

Putovanje između gradova u Italiji zabranjeno je usred globalne pandemije.

Talijanska pravila kažu: “Putovanje u regijama u Italiji zabranjeno je do 15. veljače, osim iz razloga posla, zdravlja ili aspolutne potrebe.”

Par je sada navodno pod policijskom istragom, ali još nisu kažnjeni zbog putovanja u luksuzno skijalište.

Georgina je u utorak proslavila 27. rođendan u hotelu Le Massif s pet zvjezdica.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!