NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo pomogao Barceloni da završi transfer Miralema Pjanića uz ogromnu podršku!

Cristiano Ronaldo pomogao Barceloni da završi transfer Miralema Pjanića uz ogromnu podršku!

Cristiano Ronaldo ostavio je po strani svoju povijest kao igrač Real Madrida kako bi pomogao Miralemu Pjaniću da potpiše Barcelonu.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte proveo je devet godina u španjolskoj prijestolnici i bit će jedan od najvećih klupskih igrača ikada.

Ali trenutni Juventusov igrač pružio je pomoć ogorčenim rivalima Madrida pri potpisivanju bivšeg suigrača Pjanića.

U intervjuu za Mundo Deportivo, Pjanić je priznao da je CR7 pohvalio Barcelonu kada je razgovarao o potencijalnom transferu.

“Suprotno”, započeo je Pjanić. “Kad je sve bilo gotovo, rekao mi je da je jako sretan zbog mene, da ću biti sretan ovdje , jer je nogomet u Španjolskoj vrlo dobar i jak.”

“Bilo mu je loše što napuštam Juventus, ali rekao mi je da misli da ću se jako zabavljati u sjajnoj momčadi poput Barcelone.”

“Cristiano je bio vrlo profesionalan u Juventusu, igrač je koji je pokazao mnogo sjajnih stvari i koji je bio vrlo važan u svlačionici dajući primjer svima.”

Pjanićev transfer od 45 milijuna funti dogodio se ranije u ljetnom prijelaznom roku, dok je Arthur Melo krenuo drugim putem za 66 milijuna funti.

“Mentalitet je najvažnija stvar, a onaj koji imaju je jedinstven”, nastavio je Pjanić.

“Dugo godina igraju na vrhunskoj razini, a za to morate biti usredotočeni na svoj posao, morate voljeti nogomet.”

“Uvijek se žele poboljšati na svim natjecanjima, primjer su svima.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!