NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo ponovo ljubomoran: Ovaj put na Neymara

Cristiano Ronaldo ponovo ljubomoran: Ovaj put na Neymara

Cristiano Ronaldo ponovo ljubomoran, ovaj put na Neymara. Portugalska zvijezda je poznat po tome da je uvijek bio ljubomoran na igrače koji su dovedeni za više novca nego što je to bio on.

Cristiano Ronaldo ponovo ljubomoran

Sada, manjak aktivnosti transfera u Real Madridu uzrokuje Ronaldo koji se duri.

Čini se da Cristiano želi punu kontrolu nad novim pojačanjima u Real Madridu i da želi da on može određivati koga bi volio ili ne bi volio vidjeti u redovima Kraljevskog kluba.

30-godišnjak je ljubomoran na pokušaj Madrida da potpiše Neymara. Ronaldo je bio ljubomoran, kada su Los Blancosi pokušavali dovesti Lionel Messija i čini se da je isto tako i sada kada pokušavaju to da urade i sa Neymarom.

Igrač Barcelone koji ima 23. godine je viđen kao savršena zamjena za portugalsku zvijezdu i on je u potpunosti svjestan toga.

Sport tvrdi da je Neymaru ponuđeno nevjerovatnih 675.000 €, kako bi se pridružio jednom od najvecih rivala Barcelone.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Špekulacije o Neymaru i Madridu je trenutno nešto što Ronaldu smeta. Bivši igrač Manchester Uniteda se bori sa nedostatkom forme, i prema pisanju sporta to je nesto sto uzrokuje njegove frustracije i to da se istresa na protivnicke igrače.

Ronaldo je par puta napravio velike ispade na terenima udarajući protivničke igrače.

Također i onaj potez od Garetha Bale-a kada je prešao u Madrid za 86 miliona funti u 2013. godini je prestigao Ronaldovu vrijednost kada se on pridruživao Realu.

Nogomet nikada nije vidio većeg egoistu od Ronalda, a njegova je sreća je u tome što Real Madrid cijeni njegove golove koje je postigao za njihov klub.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!