NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo poručio: S njima više ne pričam!

Cristiano Ronaldo poručio: S njima više ne pričam!

Trenutno najbolji igrač na svijetu Cirstiano Ronaldo poručio je da više ne razgovara sa novinaram, jer mu uvijek oni obrunu riječi.

Ronaldo poručio

Nakon pobjede Real Madrida u okviru Lige prvaka, Cristiano Ronaldo nije želio da odgovori na njihova pitanja, a objasnio im je zbog čega to više neće raditi.

“Ne želim više s vama novinarima da razgovaram. Nikada me ne shvatiti šta želim da kažem, vi promjeniti moje riječi. Vi iz medija napišete nešto što ja lično nisam rekao”, rekao je Portugalac nakon utakmice.

Cristiano Ronaldo je protiv Apoela postigao dva gola, a kako kažu novinari ljut je na njih zbog toga što su pisali o lošoj atmosferi u Realu, te da je Ronaldo kriv zbog toga.

[su_basketball_live_koeficijenti]

Ronaldo je postavio novi rekord po broju golova u jednoj kalendarskoj godini u Ligi prvaka. Zatresao je mrežu u 49. i 54. minutu, čime je postigao čak 18 golova u 2017. godini, te time srušio svoj sopstveni rekord iz 2015. godine.

Portugalac je posljednjih dana dao par zanimljivh izjava.

“Na mene gledate kao na neku gol mašinu, na čovjeka koji mora uvijek postići gol. Nikog ne zanima šta je radim na terenu, već samo koliko imam postignutih golova, to nije više najvažnija stvar na utakmici.”

“Kritiku ću uvijek prihvatiti, ali neću se uvijek s njima složiti. Zbog toga ne čitam šta pišu i kažu o meni današnji novinari. Mogu samo to prihvatiti, nemam drugog izbora, svijet ne mogu kontolisat”, rekao je Cristiano Ronaldo, te nastavio:

[su_live_koeficijenti]

“Bio sam vrlo, vrlo motiviran uoči početka sezone. Ali, kada vas neki ljudi spriječe da budete na terenu… Način na koji se to desilo me razočarao, bila je to velika greška suca”, rekao je Ronaldo L’Equipeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!