NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo poslao poklon za Marcusa Rashforda: Englez se odmah pohvalio na...

Cristiano Ronaldo poslao poklon za Marcusa Rashforda: Englez se odmah pohvalio na društvenim mrežama

Nije bilo lako za Marcus Rashforda, ali ponekad je lako zaboraviti koliko je mlad. Manchester Unitedov napadač, koji navrašava 21 godinu tek u listopadu ove godine, u ovoj sezoni je postigao 12 golova u 47 nastupa, ali samo šest njih je došlo u Premier ligi.

Cristiano Ronaldo poslao

Anthony Martial, Romelu Lukaku i Jesse Lingard su postigli više golova nego engleski internacionalac ove sezone. Chris Smalling je u međuvremenu postigao samo dva gola manje od Rashforda.

Međutim, zvijezda je pokazala svoj izvanredan talent u Unitedovoj pobjedi od 2-1 nad Liverpoolom na Old Traffordu prošlog mjeseca.

Bio je to Rashford koji je postigao oba gola za Crvene đavole, na oduševljenje svih navijača na Old Traffordu.

Rashfordova minutaža je bila ograničena nakon dolaska Alexi Sancheza iz Arsenala u siječnju, a neki ljudi vjeruju da će možda morati da napusti Old Trafford kako bi ispunio svoj potencijal.

[su_champions_league]

Međutim, kako je ranije spomenuto, još je ove sezone igrao 47 puta. Dodijeljeno mu je više mogućnosti nego što bi većina 20-godišnjaka trebala dobiti u klubu poput UNiteda.

Međutim, jedan čovjek, koji je očigledno bio impresioniran onim što je vidio u Rashfordu ove sezone, nije nitko drugi nego Cristiano Ronaldo.

U srijedu navečer, Rashford je pokazao potpisani dres koji je dobio od zvijezde Real Madrida uz poruku: “Za Marcusa. Nastavi sa dobrim radom.”

Nakon toga slijedi Ronaldov potpis.

Kakva lijepa gesta peteročlanog dobitnika Zlatne lopte.

[su_no1forfootball]

Navijači Manchester Uniteda su sretni što je Ronaldo odvojio vrijeme da pošalje Rashfordu dres, zajedno sa osobnom porukom.

To će mnogo značiti Manchester Unitedovom broju 19, koji bi trebao biti dio engleske momčadi za Svjetsko prvenstvo ovog ljeta u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!