NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo poslao poruku za Massimiliana Allegrija: Evo što mu je poručio...

Cristiano Ronaldo poslao poruku za Massimiliana Allegrija: Evo što mu je poručio Portugalac!

Prva sezona Cristiana Ronalda u Juventusu je završila osvajanjem Serije A, gdje im je Ronaldo pomogao da donesu još jednu titulu u Torino.

Cristiano Ronaldo poslao

Ronaldo je neočekivano prešao u talijanski Juventus na ljeto, a Juve je očajnički želio završiti u finalu Lige prvaka.

Međutim. čak ni Ronaldo nije mogao da im pomogne kada ih je Ajaxov tim izbacio iz elitnog europskog natjecanja u četvrtfinalnoj fazi.

Moglo bi se, međutim, tvrditi da bez Ronalda nikada ne bi stigli tako daleko nakon što je Portugalac postigao nevjerojatni hat-trick protiv Atletico Madrida u osmini finala.

34-godišnjak je postigao 28 golova na svim natjecanjima tijekom cijele seozne, gdje je dokazao da može uraditi dobar posao i u drugoj ligi.

Zahvaljujući Ronaldovim golovima, Juve je došao do osmog uzastopnog naslova lige i 13 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli.

To je savršen odlazak za Massimiliana Allegrija koji je najavaio da će napustiti Juventus na kraju sezone.

Allegri je imenovan u ljeto 2014. godine i stvorio je jedan od najvećih nogometnih dinastiju u talijanskoj povijesti.

Od svog imenovanja Juve je osvojio pet uzastopnih naslova Seirje A kao i četiri uzastopna naslova Kupa Italije.

U stvari, tek je ovaj tjedan Allegri napokon napustio svoj tim, nakon što je Lazio osvojio kup u srijedu navečer protiv Atalante.

Iako možda nikada nije osvojio Europu, ne može se dovoditi u pitanje činjenica da je Allegri jedan od najboljih talijanskih menadžera u svijetu.

Ta činjenica je ojačana danas nakon što je Ronaldo poslao poruku na Twitteru za svog već bivšeg menadžera koji mu je bio trener samo jednu sezonu.

“Hvala vam, gospodine! Zajedno smo živjeli godinu dana, ali bilo je sjajno, jer osim što ste veliki trener, vi ste veliki čovjek. Bilo je zadovoljstvo raditi sa vama!”

Divne stvari. Ronaldo zna koliko je Allegri bio dobar u svom poslu, a 51-godišnjaka će biti teško zamijeniti.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!