NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo poslao privatnu poruku Bruni Fernandesu. Evo što mu je napisao!

Cristiano Ronaldo poslao privatnu poruku Bruni Fernandesu. Evo što mu je napisao!

Cristiano Ronaldo rekao je kolegi i siuigraču Bruni Fernandesu da Manchester United treba osvojiti naslov Premier lige ove sezone, prema zadivljujućim izvješćima.

Cristiano Ronaldo poslao privatnu

Petostruki dobitnik Zlatne lopte stigao je u četvrtak navečer u zračnu luku Manchester nakon šot je prekinuo međunarodnu dužnost sa Portugalom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldo je u srijedu donio pobjedu svom timu protiv Republike Irske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Međutim, Unitedova superzvijezda je dobio žuti karton i isključen je iz predstojeće utakmice protiv Azerbejdžana.

Portugalski menadžer Fernando Santos dopustio je Ronaldu da napusti reprezentaciju prije vremena, a bivši napadač Juventusa bi mogoa napraviti svoj drugi debi za UNited protiv Newcastlea na Old Traffordu.

Ronaldo, koji je u početku napustio Old Trafford 2009. godine, kako bi potpisao za Real Madrid, zapečatio je svoj senzacionalni povratak u United u posljednjem danu prijelaznog roka.

The Sun sada izvještava da je kapetan Portugala bio u kontaktu sa novim suigračem iz Uniteda Fernandesom i otkrio svoju želju da ponovno osvoji naslov prvaka.

Izvor je novinarima rekao: “Igrači su toliko uzbuđeni zbog dolaska Ronalda. Oni su dobili ovo veliko pojačanje i osjećaju se prilično samouvjereno.”

“Igrači i stručno osoblje sada vjeruju da imaju najbolju momčad u ligi i da mogu osvojiti Premier ligu ove sezone.”

“Ronadlo je također razgovarao sa Brunom Fernandesom i rekao mu da kaže ostalim igračima da ga trebaju osvojiti ove godine.”

“Moraju se potruditi i početi vjerovati u sebe. Igrači ne prestaju pričati o Ronaldu otkad je potpisao i jedva čekaju trenirati i igrati zajedno.”

“On im je poput Boga. Od navijača preko igrača do čajne dame na poligonu, klub je trenutno naelektrisan.”

“Mnogi djelatnici koji su pazili na Ronalda kad je stigao u klub kao stidljivi tinejdžer još uvijek su tu i raduju se što će mu poželjeti dobrodošlicu.”

“Svi su ponosni na ono što je postigao u svojoj karijeri i bit će sretni ako uspije vratiti dobra stara vremena na Old Trafford.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!