CRISTIANO RONALDO POSLAO ZAHTJEV UPRAVI JUVENTUSA: Želi zvijezdu od 110 milijuna eura u svojim redovima!

Cristiano Ronaldo poslao zahtjev upravi Juventusa. Evo kojeg igrača želi da Stara dama dovede. Cristiano Ronaldo je od Juventusa zatražio da dovedu Lazijevog i igrača Srbije Sergeja Milinkovića-Savića.

Cristiano Ronaldo poslao

Prema pisanju Don Balona, koji napominje da je Ronaldo svjestan da Juventus treba poboljšati svoju momčad ako ove sezone žele pobijediti neke od najboljih ekipa u borbi za naslov Lige prvaka, te da klub želi da potakne svoje mogućnosti u veznom redu.

U izvješću se također navodi da je veznjak vrijedan oko 110 milijuna uera, što se čini pravednim obzirom na to koliko je dobar 23-godišnjak bio prošle sezone.

Lako je vidjeti zašto Ronaldo želi da talijanski prvak Juventus dovede Milinković-Savića u klub ovog ljeta, jer je igrač pokazao prošle sezone koliko je zapravo dobar.

Na svim natjecanjima, srbijanski internacionalac je postigao 14 golova i osam asistencija za Lazio kako bi im pomogao osigurati peto mjesto u Seriji A.

Juventus je pokazao kako u 2015, tako i 2017. godini da su klubovi sposobni za dostizanje Lige prvaka, međutim, Stara dama nije uspjela pobijediti Barcelonu i Real Madrid.

No, ako klub odvede Milinković-Savića kao i što su već potpisali Ronalda, navijači Juventusa će biti sigurno da će klub ove godine osvojiti najveće europsko natjecanje na klupskoj razini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.