NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo poziva četiri zvijezde Manchester Uniteda u Saudijsku Arabiju

Cristiano Ronaldo poziva četiri zvijezde Manchester Uniteda u Saudijsku Arabiju

Cristiano Ronaldo pozvao je četvoricu bivših suigrača iz Manchester Uniteda na odmor kako bi se oprostili. Ronaldo se nikada nije uspio oprostiti od Crvenih vragova na pravi način nakon njegovog intervjua s Piersom Morganom, koji je rezultirao sporazumnim raskidom ugovora dok je bio na Svjetskom prvenstvu s Portugalom.

Sada je započeo novi život na Bliskom istoku s Al-Nassrom i želi da ga neki od njegovih prijatelja s Old Trafforda posjete.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldo je u kontaktu sa svojim najbližim prijateljima u momčadi Uniteda Harryjem Maguireom, Brunom Fernandesom, Casemirom i Raphaelom Varaneom kako bi pokušali dogovoriti posjet Saudijskoj Arabiji kako bi gledali utakmicu. A navodno ih je pozvao i na ljetovanje u njegov rodni Portugal, gdje na periferiji Lisabona gradi luksuznu kuću.

“Ovdje još uvijek ima nekoliko momaka koji poštuju Ronalda i bili su tužni što je gotovo, pogotovo jer se nikada nisu uspjeli oprostiti kako treba. Nedavno je napustio WhatsApp grupe igrača, ali je obećao da će ostati u kontaktu s nekoliko njih i pozvao ih je na njegovo novo mjesto u Lisabonu i u Saudijskoj Arabiji da ga gledaju kako igra”, rekao je Unitedov insajder.

Ronaldo se nada da će do tada naći svoju formu jer nije imao najbolji start u Al-Nassru. Njegova prva utakmica završila je ligaškom pobjedom od 1:0, ali je brazilski veznjak Anderson Talisca postigao pobjednički pogodak.

Međutim, razočaravajuće su ispali iz Superkupa u četvrtak jer su pretrpjeli poraz od Al-Ittihada (3-1), a Ronaldo još uvijek nije postigao pogodak za svoju novu momčad.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!