NaslovnicaVijestiCRISTIANO RONALDO PRED OGLEDALOM: "Pa Lionel Messi ne izgleda ovako!"

CRISTIANO RONALDO PRED OGLEDALOM: “Pa Lionel Messi ne izgleda ovako!”

Bizarna priča o jednoj od Cristiano Ronaldovih rutina prije utakmice, koja će zabaviti navijače jeste da je Portugalac znao stajati gol pred ogledalom.

CRISTIANO RONALDO

Juventusova superzvijezda Cristiano Ronaldo  je stvorio reputaciju neumoljivog radnika, a mnogi će se zapitati što zvijezda radi kako bi se motivirala za tako česte pobjede u ovoj igri.

Dobro je dokumentirano da je bivša zvijezda Real Madrida znala stati pred ogledalo potpuno gol, prije svake utakmice kako bi se motivirao:

Ova rutina je vrlo ozbiljna i potvrđena je od nekadašnjih suigrača, dok je legenda Manchester Uniteda Wayne Rooney otkrio u intervju sa Goalom da Ronaldo nikako ne može proći pored ogledala a da se ne zaustavi kako bi se divio svom odrazu u ogledalu.

Bivši internacionalac Engleske Peter Crouch je također otkrio kako je napadač to divljenje odveo korak naprijed, a tu urnebesnu priču je podijelo sa Crouchom niko drugi nego legendarni Rio Ferdinand.

Crouch je u kolumni za Daily Mail napisao da je Ronaldo to jednom učinio kako bi dokazao svojim suigračima da je bolji od rivala Lionel Messija:

“Rio Ferdinand će na ispričati priču o tome kako je Ronaldo stajao gol pred ogledalo, provlačeći ruku kroz kosu i govoreći sebi: ‘Wow. Tako sam lijep!'”.

“Ostali igrači Uniteda su ga pokušavali zafrkavati. Kako god. Leo Messi je bolji igrač od tebe.”

“I on bi ponovo slegnuo ramenima i nasmiješio se. O, da. Ali Messi ne izgleda ovako.”

Zapravo je zapanjujuće shvatiti da je takozvano rivalstvo između ovog dvojca bilo teško za Ronalda, koji je to na ovakav način psihički dizao sebe i svoju motivaciju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!