NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo predložio Unitedu novog trenera!

Cristiano Ronaldo predložio Unitedu novog trenera!

Crveni đavoli su poraženi od Leicestera (4-2) u prošlom kolu Premier lige. Nogomet Uniteda nije na nivou najviših ambicija, a toga je naravno svjestan Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo predložio

Portugalac je jedan od onih koji vjeruju da je Unitedu potreban novi menadžer. Solskjaer sve više i više gubi povjerenje igrača, navijača i medija. Sada engleski medjij navode kako je Ronaldo upravi kluba preporučio Zinedinea Zidanea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Francuski stručnjak je do kraja prošle sezone vodio Real Madrid, a tamo su on i Ronaldo imali sjajan odnos. Navodno je Solskjaeru ostalo još nekoliko prilika, te ako se rezultati ne poprave, klub će krenuti po bivšeg menadžera Real Madrida.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!