NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo prekinuo šutnju: Evo što kaže o svim glasinama koje ga...

Cristiano Ronaldo prekinuo šutnju: Evo što kaže o svim glasinama koje ga povezuju sa odlaskom iz Juventusa!

Cristiano Ronaldo je konačno prekinuo šutnju objavljivanjem opsežne izjave na društvenim mrežama o svojoj budućnosti.

Cristiano Ronaldo prekinuo

Ovo je ljeta bilo dosta glasina oko Ronalda i potencijalnog transfera. Napadač Juventusa posljednjih je mjeseci jako povezan sa brojnim klubovima, uključujući PSG i Manchester City.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Real Madrid je još jedan klub koji se stalno povezuje sa transferom za peterostrukog osvajača Zlatne lopte. Zapravo, samo je ovaj tjedan španolski medij El Chiringuito izvijestio da se menadžer Los Blancosa jako želi ponovo sastati sa vodećim portugalskim strijelcem.

Tu je glasinu brzo umanjio Ancelotti, rekavši kako nikad nije bilo planova za potpisivanje Ronalda.

Čini se da se glasine o transferu u vezi igrača i njegove budućnosti u Torinu pojavljuju svaki dan.

Sada je došlo do toga da je i sam Ronaldo odlučio progovoriti, jer kaže kako “ne može dopustiti ljudima da se stalno igraju sa njegovim imenom.”

O podužem postu na Instagramu 36-godišnjak govori o svom afinitetu prema bivšem klubu Real Madridu, kao i o stalnim glasinama o njegovoj budućnosti.

“Svatko tko me poznaje svjestan je koliko sam fokusiran na svoj posao”, kaže Ronaldo.

“Manje razgovora i više akcije, ovo je moj moto od početka moje karijere. Međutim, s obzirom na sve što je nedavno rečeno i napisano, moram iznijeti svoj stav.”

“Više od nepoštivanja mene kao čovjeka i igrača, neozbiljan način na koji se moja budućnost prati u medijima nije poštovanje prema svim klubovima koji su uključeni u ove glasine, kao i prema njihovim igračima i osoblju.”

“Moja priča u Real Madridu je napisana. Snimljena je. Riječima i brojkama, trofejima i naslovima.

“Nalazi se u Muzeju na stadionu Bernabeu i također je u mislima svakog navijača kluba. I izvan onoga što sam postigao, sjećam se da sam u tih devet godina imao odnos duboke naklonosti i poštovanje prema klubu, koje zadržavam do dan danas i koje ću uvijek njegovati.”

“Znam da će me navijači Real Madrida i dalje imati u svom srcu, a ja ću ih imati u svom.”

“Uz ovu posljednju epizodu u Španjolskoj, česte su vijesti i priče koje me povezuju sa brojnim klubovima u mnogim različitim ligama pri čemu nikada nisu pokušavali otkriti pravu istinu.”

“Prekidam svoju šutnju kako bi rekao da ne mogu dopustiti ljudima da se stalno pogiravaju sa mojim imenom. Ostajem fokusiran na svoju karijeru i svoj posao, predan i spreman za sve izazove s kojima se moram suočiti. Sve drugo? Sve ostalo su samo priče.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!