NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo prestigao Pelea na listi najboljih strijelaca svih vremena!

Cristiano Ronaldo prestigao Pelea na listi najboljih strijelaca svih vremena!

Super zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo nadmašio je nogometnu legendu Pelea, popevši se na drugo mjesto najboljih strijelaca svih vremena.

35-godišnja portugalska zvijezda u nedelju je bila u akciji za Juventus, gdje je protiv Udinesea postigao dva gola, jedan u prvom, a jedan u drugom poluvremenu.

Ronaldo je sada postigao 758 golova u svojoj karijeri, što ga je odvelo ispred Pelea na listi strijelaca svih vremena.

Samo je legenda Slavije Prague Josef Bian postigao više golova nego bilo koji drugi igrač u povijesti sa 805 golova u 530 mečva između 1931. godine i 1955.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!