NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo prezire ovog igrača Barce više nego Lionela Messija!

Cristiano Ronaldo prezire ovog igrača Barce više nego Lionela Messija!

Jednog igrača Barcelone najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo prezire više nego Lionela Messija, prema saznanjima medija.

više nego Lionela Messija

Lionel Messi nedavno je priznao da njih dvojica nisu prijatelji, i da čak rijetko razgovaraju, ako i uopće, osim kratkog čavrljanja na svečanostima i dodjelama nagrada.

Dva najbolja nogometaša današnjice sudariće se u subotu u El Clasicu na Santiago Bernabeu, u okršaju u kojem će Ronaldov Real pokušati da “spasi” sezonu i učini šampionsku utrku makar malo zanimljivijom, pošto trenutno zaostaje ogromnih 11 bodova za Barcom, i nalazi se tek na 4. mjestu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Međutim, postoji jedan igrač u Barceloni kojeg Ronaldo ne podnosi više od Messija – a to je urugvajski napadač Luis Suarez.

To tvrdi Diario Gol, koji navodi da Portugalac smatra da je Suarez isuviše agresivne prirode, što je i dokazao na terenu kroz karijeru.

Alternativne opcije su im mnogo bolje: Evo koga će Barcelona dovesti ukoliko im Liverpool odbije ponudu za Coutinha

Transfer glasine: Hazard na izlaznim vratima Chelseaja, Juve i Napoli zainteresovani za igrača Uniteda, Mascherano otkrio klub u kojem nastavlja karijeru

Svi pamte Suarezov okršaj sa Patriceom Evrom, te incidente kada je ugrizao Branislava Ivanovića i Giorgija Chiellinija. Smirio se otkako je došao na Camp Nou, no njegovo ponašanje i dalje ljuti zvijezdu Reala i portugalske reprezentacije.

[su_cashout]

Nakon osvajanja klupskog Svjetskog prvenstva pobjedom u finalu protiv Gremia, u kojem je Ronaldo bio strijelac, rekao je: “Bilo bi lijepo i želio bi da nas igrači Barcelone dočekaju sa pljeskom na terenu u tom El Clasicu.”

Što se tiče El Clasica, Ronaldo je dodao. “Nadam se da možemo pobijediti Barcu, tako da borba za naslov bude zanimljivija. Moramo uživati u svakom trenutku, jer ne znamo što se može dogoditi sutra, stječemo samopouzdanje i poboljšat ćemo se.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!