NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo priznao da je Lionel Messi najveći igrač na svijetu

Cristiano Ronaldo priznao da je Lionel Messi najveći igrač na svijetu

Za mnoge ljude ova usporedba je već gotova, za druge bi to moglo ovisiti o tome hoće li Messi u nedelju odvesti Argentinu do slave na Svjetskom prvenstvu.

Međutim, neki ljudi još uvijek misle da postoji argument da je Ronaldo najveći nogometaš svih vremena, a drugi čak ne misle da postoji protuargument protiv toga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naravno, navijač broj jedan portugalske zvijezde Piers Morgan je među onima koji neoprostivo i dalje biraju 37-godišnjaka.

Nije iznenađenje da čovjek koji je Ronaldu dao priliku da da intervju koji je na kraju doveo do njegovog odlaska iz Manchester Uniteda i dalje podržava napadača.

To zapravo nije bio prvi put da je Piers radio intervju s peterostrukim osvajačem Zlatne lopte. Morgan ga je prvi put intervjuirao 2019., što je dovelo do toga da je nekoliko godina često na društvenim mrežama isticao da je bio u kontaktu sa svojim prijateljem.

Sada je 57-godišnjak otkrio da je Ronaldo nakon tog razgovora zapravo priznao da je Messi najveći igrač kojeg je ikada gledao.

“Imao sam vrlo zanimljiv razgovor s Cristianom, večerali smo nakon što sam ga prvi put intervjuirao prije tri godine, bio je to stvarno sjajan razgovor i stvarno mi se sviđa kao osoba”, rekao je novinar za talkSPORT.

“Imao je nevjerojatno poštovanje prema Messiju i rekao sam mu: ‘Tko je najveći igrač kojeg si ikada gledao?’

“Rekao je: ‘Messi, ali postavljaš krivo pitanje, ne pitaš me tko je najbolji igrač…’, jer, naravno, nikada nije gledao sebe kako igra uživo.

“Pa to me nasmijalo.”

Ronaldo je na turniru u Kataru postao prvi strijelac na pet svjetskih prvenstava zaredom, kada je zabio jedanaesterac u pobjedi nad Ganom.

Međutim, ispao je iz sastava za utakmice nokauta protiv Švicarske i Maroka i ušao je samo kao zamjena.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!