NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo propušta utakmicu protiv Las Palmasa zbog...

Cristiano Ronaldo propušta utakmicu protiv Las Palmasa zbog…

Cristiano Ronaldo ove godine igra u nevjerojatnoj formi. U zadnjih 10-ak utakmica ima prosjek 2 gola po utakmici, ozbiljno se približio Messiju u prvenstvu da ga stigne po golovima, ali sutrašnju utakmicu protiv Las Palmasa neće igrati jer Zidane to ne želi.

Real Madrid sutra gostuje u Las Palmasu. Glavni je to grad otoka Gran Canaria, najvećeg otoka na Kanarskim otocima. Zračna udaljenost od Las Palmasa do Madrida je 1740 kilometara što je veća udaljenost nego od Zagreba do Madrida. Madriđane u utorak čeka utakmica četvrtine finala Lige prvaka protiv Juventusa iz Torina, a Torino je također znatno bliži Madridu nego Las Plamas. Zračna udaljenost do Torina do Madrida je 1064 km.

[su_live_koeficijenti]

Iz očitih razloga Zidane se odlučio da ne vodi svoju glavnu zvijezdu na to putovanje već ga čuva za utakmicu protiv Juventusa. Cristiano Ronaldo bit će pošteđen utakmice protiv Las Palmasa kako bi CR sačuvao svoju golgetersku formu za utakmicu Lige prvaka, za jedino natjecanje u kojem Real još ima šanse podići trofej.

Na ovaj način Cristiano Ronaldo gubi šansu da prestigne Messija u utrci za najboljeg strijelca La Lige, ali Zidane zna da bi dvoboj četvrtine finala Lige prvaka mogao biti gotov već u Torinu s obzirom da Allegri ne može računati na Pjanića i Benatiju, a možda za momčad Juventusa neće moći nastupati ni Alex Sandro i Giorgio Chiellini.

[su_bet365_app]

Zanimljiv članak prije nekoliko dana napisala je Marca, navodno je Zinedine Zidane savjetovao Benzemi kako da podigne formu i očekuje se da napad protiv Las Palmasa predvode Bale i Benzema u sastavu 4-4-2 gdje će u veznom redu biti Marco Asensio i Lucas Vasquez, a s obzirom da je Las Palmas ekipa u zoni ispadanja, možda bi Zidane mogao odmoriti i svoje veznjake Modrića i Kroosa, a priliku bi mogli dobiti Mateo Kovačić i Isco koji je ovih dana briljirao u dresu reprezentacije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!