NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo sasvim direktno i konkretno: Ovo su igrači koji moraju napustiti...

Cristiano Ronaldo sasvim direktno i konkretno: Ovo su igrači koji moraju napustiti Real Madrid!

Cristiano Ronaldo sasvim direktno i konkretno: Ovo su igrači koji moraju napustiti Real Madrid! Cristiano Ronaldo u zadnje vrijeme nikako ne može pronaći mir. Stalno ističe kako nije potpuno zadovoljan situacijom u Real Madridu. Sada je svoju viziju predstavio predsjedniku Florentinu Perezu.

Cristiano Ronaldo sasvim direktno

Portugalac je prije svega nezadovoljan kako je Real Madrod odradio zadnji transfer rok. Već je u ljeto zahtijevao pojačanja a igrače koji mu se ne sviđaju u Realu, javno je prozivao i tražio njihov odlazak.

Real u ovoj sezoni brani dvije titule – u Ligi prvaka i na domaćem prvenstvu, ali trenutno im ne ide dobro. U španjolskoj La Ligi, gprva je Barcelona a madrođani za njom zaostaju ogromnih osam bodova. U europskom natjecanju Real je ostvario dvije pobjede, ali su u zandjem kolu teško praženi od Tottenhama rezultatom 3-1.

[su_cashout]

Ronaldo je uvjeren da su lošiji rezultati također rezultat lošeg, po njemu, transfer roka. To je jasno rekao i Perezu. Konkretno, pojačanja koja su stigla u klub nisu dobra zamjena za Pepea, Jamesa Rodrigueza, Morata i Danila, koji su napustili klub. Prosječna starost pridošlica u klub je 19 godina, ali prema Ronaldu Real je trebao kupiti iskusnije i provjeren igrače, jer Realu treba neposredan rezultat, a ne da sada gradi tim za budućnost.

>> Kevin De Bruyne otkrio šta je Guardiola zabranio njemu i suigračima na treninzima

Portugalski as je također sastavio “listu” na kojoj se nalazi neki njegovi suigrači, koje on više ne vidi u Realu. PnA listi su se našli prvi golman kluba  Keylor Navas, braniči Nacho i Jesus Vallejo, veznjaci Theo Hernandez i Dani Ceballos i napadač Borja Mayoral.

Naravno, s druge strane, Roanaldo zahtijeva odgovarajuća pojačanja. S obzirom na činjenicu da ima značajan utjecaj na predsjednika, bit će zanimljivo vidjeti u kojoj će mjeri budući transferi biti u skladu s njegovim zahtjevima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!