NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo se počastio ultra-rijetkim Bugattijem za rođendan: Koštao ga 8 milijuna...

Cristiano Ronaldo se počastio ultra-rijetkim Bugattijem za rođendan: Koštao ga 8 milijuna eura!

Kako bi proslavio svoj 36. rođendan, Cristiano Ronaldo je kupio super rijedak Bugatti Centodieci, vrijedan 8 milijuna eura – automobil koji od 0 do 100 km/h može postići za 2.4 sekunde.

Napadač Juventusa ima ozbiljnu kolekciju automobila spremljenih u svom domu u Italiji.

Ronaldo, redovni kupac Bugatti vozila, kupio je Veyron, Chiron i La Voiture Noire.

Posjeduje i Ferrari F430, Phantom Rolls-Royce, Lamborghini Aventador i kultni Maserati GranCabrio.

Bentley Continental GTC još je jedna ljepotica u Ronaldovoj kolekciji, a McLaren Senna – kojeg je kupio za 750.000 funti u srpnju – jedna je od njegovih novijih kupnji.

Njegova ljepša polovica Georgina Rodriguez ga je također iznenadila sa Mercedes G karavnom od 600.000 funti za njegov 35. rođendan, ali je Bugatti Centodieci pobijedio.

Vjeruje se da postoji samo 10 Centodiecija na svijetu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!